Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının göğsünü görmek

Rüyada kızının göğsünü görmek

Rüyada kızının göğsünü görmek bununla birlikte işlerin boş verileceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, sorunların tamamen biteceğine, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine işarettir.

Rüyada kızının göğsünü gördüyseniz:

  • Aşırı veya coşkulu tavırlarınız dikkat çekebilir.

Rüyada bir kızın göğsünü görmek hastalıkların biteceğine, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına delalettir.

Rüyada kızının göğsünü görmek elinde bulunan imkânların bollaşacağına, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına alamet eder.

Rüyada kadın göğsüne ellemek duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, mutlu ve huzurlu biri olacağına tabir olunur.

Rüyada göğsünden iltihap aktığını görmek şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına işarettir.

Rüyada göğsünde kıl olduğunu görmek çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine rivayet eder.

Rüyada bebeği sağ göğsünden emzirmek çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına işarettir.

Rüyada bayan göğsü emmek çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada göğsünün çıktığını görmek zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments