Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının edep yerini görmek

Rüyada kızının edep yerini görmek

Rüyada kızının edep yerini görmek dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızının edep yerini gördüyseniz:

  • Genel olarak dikkatsizlik meylindesiniz.

Rüyada kızının edep yerini görmek büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, maceralara atılacağına, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına delalettir.

Rüyada erkek edep yerini görmek takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının edep yerini görmek akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin edep yerini görmek başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, işlerin aksamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kadının edep yerini görmek ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, inancından sapacağına yorulur.

Rüyada bayanın edep yerini görmek borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin edep yerini görmek maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, hayal kırıklığına delalettir.

Rüyada ölmüş birinin edep yerini görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments