Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının edep yerini görmek

Rüyada arkadaşının edep yerini görmek

Rüyada arkadaşının edep yerini görmek yaşadığı zorluğun biteceğine, kulluk derecesinin artmasına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının edep yerini gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgiler veya başkalarından alacağınız akıllar geleceğinizle ilgili kararlarınızda etkili olabilir.

Rüyada arkadaşının edep yerini görmek kudret ve hikmet sahibi olacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada birinin edep yerini görmek ailesini rahat şekilde yaşatacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bayanın edep yerini görmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada kocasının edep yerini görmek kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına delalettir.

Rüyada bir erkeğin edep yerini görmek rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, onlardan fayda göreceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına işarettir.

Rüyada edep yerini traş etmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi edep yerini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine alamet eder.

Rüyada edep yerini temizlemek çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, iş hayatında günah işleyeceğine, kişinin günahlarına tövbe etmesi delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments