Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğin edep yerini görmek

Rüyada bir erkeğin edep yerini görmek

Rüyada bir erkeğin edep yerini görmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına alamet eder.

Rüyada bir erkeğin edep yerini gördüyseniz:

  • Endişeleri bir kenara bırakıp rahatlatıcı şeylerle uğraşmalısınız.

Rüyada erkek edep yerini görmek çevresinin güzel insanlarla dolacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, kimseye borçlanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin edep yerini görmek tövbelerin kabul olacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkeğin edep yerini görmek kazançlı çıkacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada kızının edep yerini görmek yüzünün kızaracağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine işarettir.

Rüyada edep yerini kıllı görmek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölünün edep yerini görmek asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadının edep yerini görmek verimin her geçen gün artacağına, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, geri planda kalacağına tabir olunur.

Rüyada edep yerini temizlemek işlerinin hal yoluna gireceğine, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments