Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadının edep yerini görmek

Rüyada bir kadının edep yerini görmek

Rüyada bir kadının edep yerini görmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, kendi işinin patronu olunacağına, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, onlara hayrının dokunacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kadının edep yerini gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz bir kadın canınızı sıkabilir.

Rüyada bir kadının edep yerini görmek olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına inanılır.

Rüyada kadın edep yeri görmek bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Rüyada kadının edep yerini görmek işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada edep yerini traş etmek sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına delalet eder.

Rüyada kızının edep yerini görmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, rızkının eksileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ünlü birinin edep yerini görmek bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocasının edep yerini görmek kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin edep yerini görmek karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments