Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının denize düştüğünü görmek

Rüyada kızının denize düştüğünü görmek

Rüyada kızının denize düştüğünü görmek bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine delalet eder.

Rüyada kızının denize düştüğünü gördüyseniz:

  • Harcamalarınız artabilir veya parasal kazançları yükseltmenin yollarını arayabilirsiniz.

Rüyada kızının denize düştüğünü görmek güzel günler için çalışılacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızının yüksekten düştüğünü görmek zor günlerden geçeceğine, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızının merdivenden düştüğünü görmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızının damdan düştüğünü görmek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına alamet eder.

Rüyada kızının camdan düştüğünü görmek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine işaret eder.

Rüyada kızının dereye düştüğünü görmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızının uçurumdan düştüğünü görmek gittiği yolda yalnız kalacağına, güzel işlere imza atacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızını balkondan düştüğünü görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments