Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşlarla tatlı yemek

Rüyada arkadaşlarla tatlı yemek

Rüyada arkadaşlarla tatlı yemek kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, ardından sevinçli bir haber alınacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, kara kara düşünür olacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşlarla tatlı yemek gördüyseniz:

  • Sanatla ilgili olaylar ilginizi çekebilir.

Rüyada arkadaşlarla tatlı yemek insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, kazancın günden güne daha da artacağına işarettir.

Rüyada arkadaşınla tatlı yemek işlerinin büyüyeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşına tatlı vermek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının tatlı yaptığını görmek onlarla gönül birliği edeceğine, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının tatlı yediğini görmek işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada tatlı fındık yemek başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına işarettir.

Rüyada çilekli tatlı yemek hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şam tatlısı yemek ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, büyük bir özgüven kazanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments