Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşına tatlı vermek

Rüyada arkadaşına tatlı vermek

Rüyada arkadaşına tatlı vermek itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, kısmetinizin açılacağına, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşına tatlı vermek gördüyseniz:

  • Konu her ne olursa olsun elinizden geleni yapmanızda fayda var.

Rüyada arkadaşınla tatlı yemek ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşına tatlı vermek attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının tatlı yediğini görmek borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, kimseye borçlanmayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının tatlı yaptığını görmek herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına inanılır.

Rüyada arkadaşlarla tatlı yemek başının hiç dara düşmeyeceğine, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada tatlı satmak tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine yorulur.

Rüyada yuvarlak tatlı görmek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada tulumba tatlısı almak dertlerine derman arayacağına, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments