Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızını erkek olarak görmek

Rüyada kızını erkek olarak görmek

Rüyada kızını erkek olarak görmek yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kızını erkek olarak gördüyseniz:

  • Aşırı masraflara girebilirsiniz.

Rüyada kızken erkek olmak sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği erkeği başka kızla görmek hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada bir kızın erkek olduğunu görmek afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kızının erkek çocuğu olduğunu görmek işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin erkeği başka bir kızla görmek dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kızı başka bir erkekle görmek kafa dağıtacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada bir kızı erkek organıyla görmek ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin erkeği başka kızla görmek maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments