Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel kızla sevgili olmak

Rüyada güzel kızla sevgili olmak

Rüyada güzel kızla sevgili olmak ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, şansının bir türlü dönmeyeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada güzel kızla sevgili olmak gördüyseniz:

  • Planladığınız işlerden başkalarına pek bahsetmeyecek, düşüncelerinizi açığa çıkartmayacaksınız.

Rüyada güzel kızla sevgili olmak çevredeki insanlardan da destek alınacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada güzel bir kızla sevgili olmak borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızının güzelleştiğini görmek stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada güzel bir kızla konuşmak hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızını güzel görmek büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, daha iyi şartlarda yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada güzel kızla konuşmak sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada güzel bir kızla dans etmek aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güzel bir kızı olduğunu görmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, istediği gibi bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments