Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel bir kızla öpüşmek

Rüyada güzel bir kızla öpüşmek

Rüyada güzel bir kızla öpüşmek çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada güzel bir kızla öpüşmek gördüyseniz:

  • Geleceğinizi dikkatle ele alarak mevcut ilişkileriniz hakkında kararlar alabilirsiniz.

Rüyada güzel kızla tanışmak sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, para sahibi olacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada güzel kızla gezmek kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, dileklerinin de kabul olacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine yorulur.

Rüyada güzel bir kızı olduğunu görmek rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına delalettir.

Rüyada güzel kızı öpmek huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, kazancını büyük miktarda arttıracağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine rivayet eder.

Rüyada güzel bir kızla birlikte olmak şifaya kavuşacağına, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine işarettir.

Rüyada güzel bir kıza sarılmak yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine işaret eder.

Rüyada kızını çok güzel görmek hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güzel bir kızla sevgili olmak çok eğleneceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments