Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızına kızmak

Rüyada kızına kızmak

Rüyada kızına kızmak kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, özlem gidereceğine, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, duaların kabul göreceğine, eve kapanacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızına kızmak gördüyseniz:

  • Her kafadan çıkan seslere veya önerilere kulak vermek yerine, kimi dinleyeceğiniz konusunda daha seçici davranıyor olabilirsiniz.

Rüyada kızına kızmak yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başbakanın kızdığını görmek orada tatsız olaylar yaşayacağına, kazancının da aynı oranda artacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada birisine kızmak elindeki işi rayına oturtacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızdan korkmak tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine işaret eder.

Rüyada bir arkadaşına kızmak sahip olduklarının da çoğalacağına, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına işaret eder.

Rüyada kardeşine kızdığını görmek yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine delalettir.

Rüyada kızmak öfkelenmek çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, aydınlığa çıkılacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada askerin kızdığını görmek zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments