Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızdan korkmak

Rüyada kızdan korkmak

Rüyada kızdan korkmak elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, berekete ve bolluğa kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızdan korkmak gördüyseniz:

  • Bir girişimi, macerayı ya da ilişki veya iş birliğini olduğu şekliyle görebilir, hüsnükuruntulara kapılmadan kar zarar hesabı yaparak sonuç alabilirsiniz.

Rüyada kızdan korkmak uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına inanılır.

Rüyada bir kızdan hediye almak hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin birine kızdığını görmek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kızdan para almak üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada babaya kızmak başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, göğüs germek zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızdığın birini görmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına yorulur.

Rüyada bir kızdan teklif almak rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka birine kızmak kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, başarılarının ve kazancının artacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments