Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızına altın takmak

Rüyada kızına altın takmak

Rüyada kızına altın takmak değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine, şöhretli biri olunacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına delalet eder.

Rüyada kızına altın takmak gördüyseniz:

  • Kazançlarınızı arttırmanın veya farklı konularda kazançlı çıkmanın yeni yöntemleri söz konusu olabilir.

Rüyada kızına altın takmak rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, geleceğe dair planlar yapacağına delalet eder.

Rüyada kızına bilezik takmak gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kıza bilezik takmak işlerinin artacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine alamet eder.

Rüyada kıza yüzük takmak sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kıza yüzük takmak birçok kişinin yardımına koşulacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine delalettir.

Rüyada kızına yüzük takmak mutlu günler yaşanacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, ağlayacağına, strese gireceğine alamet eder.

Rüyada altın toka takmak hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına alamet eder.

Rüyada altın takılar takmak söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments