Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşlarla havuzda yüzmek

Rüyada arkadaşlarla havuzda yüzmek

Rüyada arkadaşlarla havuzda yüzmek yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, onlara hocalık edeceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, bolluğa kavuşacağına, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, ticarette yol katedeceğine, bahtının açık olacağına, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarla havuzda yüzmek gördüyseniz:

  • Takım oyununda bireysel hareket edilemeyeceğini hatırlatmanız gereken kişiler olabilir.

Rüyada arkadaşlarla havuzda yüzmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, mutlu olacağına, hafifleyeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına alamet eder.

Rüyada kaplıca havuzunda yüzmek duaların kabul olacağına, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına işarettir.

Rüyada havuzda yüzmek dalmak hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, kendi işine sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada masmavi havuzda yüzmek rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına, esenliğe kavuşulacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada havuzda kıyafetlerle yüzmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına delalet eder.

Rüyada birinin havuzda yüzdüğünü görmek ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, yeni bir ilişkiye başlamaya, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına delalettir.

Rüyada derin havuzda yüzmek kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına delalettir.

Rüyada havuzda bir erkekle yüzmek yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments