Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızı kaybetmek

Rüyada kızı kaybetmek

Rüyada kızı kaybetmek eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, zor durumda bırakacağına, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, bazı şeylerin ortaya çıkacağına, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, daha iyi mağazalardan giyineceğine delalet eder.

Rüyada kızı kaybetmek gördüyseniz:

  • Ya da yeni projeler üzerinde tartışabilirsiniz.

Rüyada kızlığını kaybetmek bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada anne kızını kaybetmek ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada kızı kaybetmek büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, isteklerinin yerine geleceğine, hayırlı terfiler alınacağına işarettir.

Rüyada kızını kaybetmek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, bir sağlık sorunu yaşanacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kızı kaybetmek bir araya geleceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına inanılır.

Rüyada sevdiği kızı kaybetmek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına alamet eder.

Rüyada kendi kızını kaybetmek sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına yorulur.

Rüyada kızını kaybedip bulmak mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments