Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kızı kaybetmek

Rüyada sevdiğin kızı kaybetmek

Rüyada sevdiğin kızı kaybetmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, tazeleneceğine ve canlanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kızı kaybetmek gördüyseniz:

  • Hiç ummadığınız kişiler sizi engellemeye ya da yolunuza çıkmaya çalışabilir.

Rüyada sevdiğin kızı kaybetmek umduğunu bulamayacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızı kaybetmek düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, daha fazla kazanç getireceğine, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada kızlığını kaybetmek giden birinin geri döneceğine, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızını kaybetmek sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine yorulur.

Rüyada anne kızını kaybetmek kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi kızını kaybetmek yardımın alınacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine delalet eder.

Rüyada kızını kaybedip aramak mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada kızını kaybedip bulmak hayat düzeninin alt üst olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, eldeki imkanların giderek azalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments