Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızını kaybedip bulmak

Rüyada kızını kaybedip bulmak

Rüyada kızını kaybedip bulmak kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, isteklerine kulak vereceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızını kaybedip bulmak gördüyseniz:

  • Varsayımlarda bulunmak sorun yaratabilir.

Rüyada kızını kaybedip bulmak giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına inanılır.

Rüyada altın kaybedip bulmak bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına tabir olunur.

Rüyada cüzdan kaybedip tekrar bulmak hayallerinin suya düşeceğine, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, makamında en yüksek noktaya erişeceğine delalet eder.

Rüyada küpe kaybetmek ve bulmak ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, çok başarılı olunacağına, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine inanılır.

Rüyada alyansını kaybedip bulmak zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini kaybetmek sonra bulmak sorunların ardı ardına geleceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine rivayet eder.

Rüyada anahtar kaybetmek ve bulmak daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına delalettir.

Rüyada altın küpe kaybedip bulmak doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments