Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi kızını kaybetmek

Rüyada kendi kızını kaybetmek

Rüyada kendi kızını kaybetmek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi kızını kaybetmek gördüyseniz:

  • Yarıda da kalsa siz başlayın devamını nasıl olsa getirirsiniz.

Rüyada kızlığını kaybetmek çok büyük başarılar elde edeceğine, o şekilde bir çözüm bulacağına, çok dikkat çekeceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kızı kaybetmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, işlerin çığırından çıkacağına, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızı kaybetmek zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, karşılığını bulacağına yorulur.

Rüyada sevdiği kızı kaybetmek atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızını kaybedip aramak işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, yaşama hevesinden olacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına işaret eder.

Rüyada kızını kaybetmek yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, hayatının başarılarla dolacağına, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine işarettir.

Rüyada kızını kaybedip bulmak kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, belli bir kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi kızını kaybetmek hayırlı bir döneme girileceğine, amacına ulaşacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments