Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile bırakmak

Rüyada hamile bırakmak

Rüyada hamile bırakmak yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, bol muhabbette olacağına, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, çok sıkıntılı bir hal alacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile bırakmak gördüyseniz:

  • Kopartıcı bir açı değildir.

Rüyada birini hamile bırakmak çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, yakın çevresine fikir danışacağına, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına işaret eder.

Rüyada başka bir kadını hamile bırakmak hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kadını hamile bırakmak böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, az maliyetle ticarete atılacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada kadını hamile bırakmak hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına rivayet eder.

Rüyada kızı hamile bırakmak mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada bir kızı hamile bırakmak işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada hamile bırakmak evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine rivayet eder.

Rüyada yılanı serbest bırakmak güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments