Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini hamile bırakmak

Rüyada birini hamile bırakmak

Rüyada birini hamile bırakmak rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına alamet eder.

Rüyada birini hamile bırakmak gördüyseniz:

  • Zarafetiniz pek çok konunun anahtarı olabilir.

Rüyada bir kadını hamile bırakmak başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına alamet eder.

Rüyada bir kızı hamile bırakmak manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, endişelerin ve dertlerin biteceğine, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine delalettir.

Rüyada birini hamile bırakmak ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, işlerin yeni kapılar açacağına, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamile bırakmak çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, istediği oranda da eğleneceğine işarettir.

Rüyada başka bir kadını hamile bırakmak yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına inanılır.

Rüyada kadını hamile bırakmak zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına delalettir.

Rüyada kızı hamile bırakmak hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, kendi içindeki gücü keşfedeceğine, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına tabir olunur.

Rüyada sınavı yarıda bırakmak maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments