Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızı çocuğu doğurmak

Rüyada kızı çocuğu doğurmak

Rüyada kızı çocuğu doğurmak maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına rivayet eder.

Rüyada kızı çocuğu doğurmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı, ailenizi veya maddi konuları içeren başlıklar ön plana çıkabilir.

Rüyada kızı çocuğu doğurmak kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine delalettir.

Rüyada kızın doğurduğunu görmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine işarettir.

Rüyada kızı doğurduğunu görmek zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine işarettir.

Rüyada bekar kızın doğurduğunu görmek sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, güvenini sarsacağına, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada kızı doğurmak birçok sıkıntıya iyi geleceğine, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızının doğurduğunu görmek çok büyük özgüven kazanacağına, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, ele geçen fırsatların hayır getireceğine alamet eder.

Rüyada bekar kızın bebek doğurmak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu doğurmak dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments