Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızı doğurmak

Rüyada kızı doğurmak

Rüyada kızı doğurmak mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, sorunlarının sona ereceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kızı doğurmak gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan, başarınızı sahiplenen veya engellemeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kızı doğurduğunu görmek sorunlu zamanlar geçireceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, hayatının ağzının tadına göre olacağına inanılır.

Rüyada kızı çocuğu doğurmak başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, geçmişini arkada bırakacağına, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına yorulur.

Rüyada kızı doğurmak geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine delalettir.

Rüyada kızının doğurduğunu görmek dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine yorulur.

Rüyada bekar kızın bebek doğurmak muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, hayatına bolluk ve bereket geleceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bekar kızın doğurduğunu görmek yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına alamet eder.

Rüyada kızın doğurduğunu görmek vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine tabir olunur.

Rüyada güzel erkek çocuğu doğurmak elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, sevinçten adeta havalara uçacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments