Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızı doğurduğunu görmek

Rüyada kızı doğurduğunu görmek

Rüyada kızı doğurduğunu görmek işlerinin de bir düzene oturacağına, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, o işten ekmek yiyeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, üzüleceğine ve hastalanacağına delalettir.

Rüyada kızı doğurduğunu gördüyseniz:

  • İlk işin ise aile içindeki veya çok yakınındaki yaşlı kimselerle aranı düzeltmek olsun.

Rüyada bekar kızın doğurduğunu görmek olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine alamet eder.

Rüyada kızı doğurmak vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızı çocuğu doğurmak bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine tabir olunur.

Rüyada kızın doğurduğunu görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine işarettir.

Rüyada kızının doğurduğunu görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, pişman olacağı şeyler yapacağına, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına alamet eder.

Rüyada kızı doğurduğunu görmek sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bekar kızın bebek doğurmak işlerinin düşeceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tek gözlü bebek doğurmak sıkıntıdan kurtulacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments