Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu doğurmak

Rüyada çocuğunu doğurmak

Rüyada çocuğunu doğurmak vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, istediği başarıya kavuşacağına, hem yeni yerler göreceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu doğurmak gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı doğru şekilde paylaştırmadan harekete geçmemenizde fayda var.

Rüyada ölmüş erkek çocuğu doğurmak iyiliğe kavuşacağına, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine alamet eder.

Rüyada çocuğu doğurduğunu görmek hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, işinin gücünün rast gideceğine delalettir.

Rüyada bekar birinin erkek çocuğu doğurduğunu görmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, işlerinin yarım kalacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunu doğurmak yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada erkek çocuğu doğurmak işlerin toparlanacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına tabir olunur.

Rüyada doğurduğu çocuğu emzirmek düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızı çocuğu doğurmak daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına rivayet eder.

Rüyada erkek çocuğu doğurmak emzirmek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments