Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi kızgın görmek

Rüyada sevgiliyi kızgın görmek

Rüyada sevgiliyi kızgın görmek alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, bereketin ve karın artacağına, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi kızgın gördüyseniz:

  • Tartışmalara girmekten çekinmemeniz duygusal sorunlara neden olabilir.

Rüyada eski sevgiliyi kızgın görmek yenisinin başlayacağına, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, işinde ustalaşacağına delalettir.

Rüyada sevgiliyi kızgın görmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada babanın kızgın olduğunu görmek maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, kendine olan güvenini yitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölen birini kızgın görmek halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, rahmete vesile olacak gelişmelere yorulmaktadır.

Rüyada kızgın ateş görmek çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada kızgın bir boğa görmek uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada kendini kızgın görmek kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızgın tosun görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, kötü duygularından arınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments