Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızgın birini görmek

Rüyada kızgın birini görmek

Rüyada kızgın birini görmek şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, aksine işe neredeyse köstek olacağına, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kızgın birini gördüyseniz:

  • Doğru zamanda doğru yerdesiniz.

Rüyada sevgiliyi kızgın görmek rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine tabir olunur.

Rüyada kızgın öküz görmek sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına tabir olunur.

Rüyada kızgın insan görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına delalet eder.

Rüyada kızgın lav görmek ağız tadını ve keyfini yitireceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına delalet eder.

Rüyada kızgın boğa tarafından kovalanmak aldığı güzel haberin kısa süreceğine, kötü günler için daima kenarda para tutacağına, rahat rahat yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kızgın kadın görmek güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Rüyada çok kızgın olmak bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölen birini kızgın görmek insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments