Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyafetlerle yıkanmak

Rüyada kıyafetlerle yıkanmak

Rüyada kıyafetlerle yıkanmak ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, ekonomik olarak zayıflayacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, durumunun git gide kötüleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıyafetlerle yıkanmak gördüyseniz:

  • Tartışmalardan uzak durmaya çalışın.

Rüyada astronot kıyafeti görmek günahtan temizlenmeye, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kıyafetini bulamamak asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada kirli kıyafet giymek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada arkadaşını beyaz kıyafetle görmek parasının ve malının artacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada ölen kişinin kıyafetini giymek heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, vefakar bir insan olunacağına işaret eder.

Rüyada tozlu kıyafet görmek bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına tabir olunur.

Rüyada birini sarı kıyafetle görmek hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine inanılır.

Rüyada bebek kıyafeti ütülemek hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments