Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada astronot kıyafeti görmek

Rüyada astronot kıyafeti görmek

Rüyada astronot kıyafeti görmek küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine alamet eder.

Rüyada astronot kıyafeti gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kadınların bazı ters davranışlarıyla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada astronot kıyafeti görmek keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, bir sebeple zorluklara düşüleceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada astronot olmak maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, anne baba duası alacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada astronot olduğunu görmek saygınlık göreceğine, önüne çıkan engellerden yılmayacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına yorulur.

Rüyada yeni kıyafet satın almak yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine rivayet eder.

Rüyada kıyafetleri dağıtmak çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendine kıyafet almak çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, hedeflerini tutturacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıyafet vermek kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıyafetin söküldüğünü görmek zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments