Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyafetini bulamamak

Rüyada kıyafetini bulamamak

Rüyada kıyafetini bulamamak çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, amacına ulaşmayı başaracağına, yeni bir yola gireceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına delalet etmektedir.

Rüyada kıyafetini bulamamak gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz orjinal olabilir.

Rüyada kıyafetini bulamamak iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıyafetlerini bulamamak üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, asla harama bulaşmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıyafet bulamamak her işi ile daha çok ses getireceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına tabir olunur.

Rüyada tabak bulamamak işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine delalettir.

Rüyada arabayı park ettiği yerde bulamamak büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine alamet eder.

Rüyada havlu bulamamak kırılacağına, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada anahtarı bulamamak kişinin bundan zarar göreceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, ekonomik durumunun düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sınav yerini bulamamak Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments