Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyafetinin çamaşır suyu olduğunu görmek

Rüyada kıyafetinin çamaşır suyu olduğunu görmek

Rüyada kıyafetinin çamaşır suyu olduğunu görmek elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, huzurunu yerine getireceğine, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, düzenli bir işe kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada kıyafetinin çamaşır suyu olduğunu gördüyseniz:

  • Gireceğiniz farklı ortamlar sizi canlandırabilir.

Rüyada kıyafetinin çamaşır suyu olduğunu görmek her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine delalettir.

Rüyada tuvalete çamaşır suyu dökmek işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çamaşır suyu içmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına alamet eder.

Rüyada üstüne çamaşır suyu dökmek yanlış kararlar vereceğine, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine delalet eder.

Rüyada suyun içinde çamaşır görmek zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çamaşır suyuyla temizlik yapmak önemli ve büyük adımlar atacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kirli çamaşır suyu görmek ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına inanılır.

Rüyada çamaşır suyu lekesi görmek duygularının karşılığını alamayacağına, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments