Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyafet bulamamak

Rüyada kıyafet bulamamak

Rüyada kıyafet bulamamak mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, hayırlı haberler getireceğine, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine yorulur.

Rüyada kıyafet bulamamak gördüyseniz:

  • Siz kadınsanız, ani bir evlenme teklifi alabilirsiniz.

Rüyada kıyafetini bulamamak sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıyafet bulamamak eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, bütçesinin küçüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kıyafetlerini bulamamak çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada hastalık bulaştığını görmek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, çareyi başka yerlerde arayacağına, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıbleyi bulamamak karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, çok resmi görevlerde bulunacağına delalet eder.

Rüyada gelinlik bulamamak haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına rivayet eder.

Rüyada evini bulamadığını görmek eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına rivayet eder.

Rüyada evi bulamamak iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments