Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyafetin yanmasını görmek

Rüyada kıyafetin yanmasını görmek

Rüyada kıyafetin yanmasını görmek kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, yanlış yatırımlar yapacağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine işaret eder.

Rüyada kıyafetin yanmasını gördüyseniz:

  • Geniş düşünün veya farklı şeyler yapın.

Rüyada kıyafetin yanmasını görmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine yorulur.

Rüyada yanmış kıyafet görmek başarılı bir kişi olunacağına, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine işaret eder.

Rüyada yan yatmış bina görmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada babanın yanına geldiğini görmek gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, ters giden olayların düzeleceğine, cesaretini yeninden toplayacağına rivayet eder.

Rüyada askerin yanına gitmek hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine inanılır.

Rüyada yanmış insan vücudu görmek yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına yorulur.

Rüyada saçın yanması görmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine inanılır.

Rüyada insan yanmasını görmek eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, istemediği halde borçlanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments