Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyafeti kesmek

Rüyada kıyafeti kesmek

Rüyada kıyafeti kesmek pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, hayatının ve planlarının bozulacağına, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına delalettir.

Rüyada kıyafeti kesmek gördüyseniz:

  • Evde yapmak istediğiniz şeylere zaman ayırmanız ya da özel meraklarınızla ilgilenmeniz sizi bir süre sonra uyuşukluktan kurtararak daha farklı şeylerle ilgilenmenize neden olabilirler.

Rüyada kıyafetini kesmek hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine yorulur.

Rüyada kıyafeti kesmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına işarettir.

Rüyada kıyafet kesmek giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada kıyafetlerini kesmek keyifleneceğine ve neşeli olacağına, gözyaşı dökeceğine, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine inanılır.

Rüyada sevgiliyi asker kıyafetiyle görmek malının ve parasının ziyan olacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini polis kıyafetiyle görmek rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, işlerin daha kötüye gideceğine işarettir.

Rüyada sürekli kıyafet değiştirdiğini görmek maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine yorulur.

Rüyada deri kıyafet giymek yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments