Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyafet kesmek

Rüyada kıyafet kesmek

Rüyada kıyafet kesmek beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, işini layığı ile yerine getireceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, huzurunun eski haline döneceğine yorulur.

Rüyada kıyafet kesmek gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınızla iletişime geçmeniz mevcut durumunuzu daha iyi anlamanıza yardım edebilir veya bir sonraki adımınızı daha kolay kurgulayabilirsiniz.

Rüyada kıyafeti kesmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kıyafetlerini kesmek ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına delalettir.

Rüyada kıyafet kesmek kazancının da garanti ve sabit olacağına, makbul olan mallara kavuşacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına rivayet eder.

Rüyada kıyafetini kesmek eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinin kıyafetini giymek büyük kazançlar elde edileceğine, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, kısmetli kapıların açılacağına rivayet eder.

Rüyada kendini polis kıyafetiyle görmek bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, sorunlarının sona ereceğine delalet eder.

Rüyada kıyafet yakmak onlara karşı zafer kazanacağına, iyi halini yitireceğine, her zaman hayırlı işler yapacağına işaret eder.

Rüyada askeri kıyafet giymek aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments