Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyafet satmak

Rüyada kıyafet satmak

Rüyada kıyafet satmak sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine delalettir.

Rüyada kıyafet satmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmek, bazı görüşlerinizin bilinir olmasını sağlamak veya bazı ürünlerinizi satışa çıkartmak için fırsat, işaret veya ipucu bekliyorsanız ondan geriye saymaya başlayabilirsiniz.

Rüyada kıyafetlerini satmak elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine işarettir.

Rüyada eski kıyafetleri satmak ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebek kıyafeti satmak sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada bebek kıyafetleri satmak rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine alamet eder.

Rüyada kıyafet satmak geçim sıkıntısının sona ereceğine, akıllı adımlar atacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eskiciye bir şey satmak hayattan daha zevk alacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine alamet eder.

Rüyada yün satmak kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada almak ve satmak bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments