Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada almak ve satmak

Rüyada almak ve satmak

Rüyada almak ve satmak elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, artık daha dikkatli davranacağına, çok mutsuz olacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine alamet eder.

Rüyada almak ve satmak gördüyseniz:

  • Amaçlarınız ulaşmada arkadaşlarınız veya akrabalarınızın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada balık satmak kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lif satmak hakkında iyi yorumlar yapılacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada şalgam satmak içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada altınını satmak eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine delalettir.

Rüyada yazma satmak hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tost satmak başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına alamet eder.

Rüyada eşyalarını satmak zor zamanların ferahlığa çıkacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çekirdek satmak ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments