Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıvırcık almak

Rüyada kıvırcık almak

Rüyada kıvırcık almak çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, verimli ve bereketli işler yapacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, mutluluk dolu günler yaşanacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine delalet eder.

Rüyada kıvırcık almak gördüyseniz:

  • Ay, evinizle ilgili bazı şeylerin ön plana çıkmasını da sebep olabilir.

Rüyada saçı kıvırcık yapmak bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, her zaman hak ettiğini alacağına inanılır.

Rüyada kıvırcık marul görmek aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıvırcık saçlı kadın görmek kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada kıvırcık yemek güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine inanılır.

Rüyada kıvırcık saçlı olmak çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, hayatına bolluk ve bereket geleceğine, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçlarını uzun ve kıvırcık görmek aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıvırcık saçlı bebek görmek birçok engelin aşılacağına, tatsız haberlerin alınacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine işarettir.

Rüyada kıvırcık maydanoz görmek birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments