Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kivi soymak

Rüyada kivi soymak

Rüyada kivi soymak malının üstüne mal ekleyeceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, sorununu kolayca çözeceğine, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kivi soymak gördüyseniz:

  • Teklifleri geri çevirmemelisiniz.

Rüyada kivi soymak o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine yorulur.

Rüyada kivi reçeli görmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada kivi ağacı görmek daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, rakiplerin teker teker alt edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kivi almak çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kivi görmek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına inanılır.

Rüyada kivi suyu içmek dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada kivi yediğini görmek kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına inanılır.

Rüyada kivi suyu görmek aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments