Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kivi suyu görmek

Rüyada kivi suyu görmek

Rüyada kivi suyu görmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, işlerinin günden güne açılacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, kalabalık günler geçirileceğine, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, zor zamanların sona ereceğine inanılır.

Rüyada kivi suyu gördüyseniz:

  • Direnmek gücünüzü zayıflabilir.

Rüyada kivi suyu içmek hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada kivi suyu görmek üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kivi ağacı görmek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, aileye yeni bir bebeğin katılacağına, çok mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada kivi toplamak sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, başarılı bir insan olacağına delalet eder.

Rüyada kivi reçeli görmek kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, haksızlığa uğranacağına alamet eder.

Rüyada kivi yediğini görmek geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kivi meyvesi görmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada kivi görmek refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments