Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kivi ağacı görmek

Rüyada kivi ağacı görmek

Rüyada kivi ağacı görmek girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, parasının ve canın güvende olacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, başarılarının artacağına, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına işarettir.

Rüyada kivi ağacı gördüyseniz:

  • Bazı kişilerden beklentileriniz varsa hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Rüyada kivi ağacı görmek ona özlemle sarılacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına tabir olunur.

Rüyada kivi yediğini görmek alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada kivi görmek bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kivi meyvesi görmek hayatının kolay ve güzel geçeceğine, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada kivi soymak eline haram para geçeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine rivayet eder.

Rüyada kivi suyu içmek rızkının artacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada kivi toplamak rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, başarıya ulaşacağına yorulur.

Rüyada kivi almak keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, evdeki nimetin çoğalacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments