Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıtmir kolyesi görmek

Rüyada kıtmir kolyesi görmek

Rüyada kıtmir kolyesi görmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, yoksul için zenginliğe, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, feraha ermeye delalet eder.

Rüyada kıtmir kolyesi gördüyseniz:

  • Bazı kişileri köşeye sıkıştırmanın ya da bazı olayları zorlamanın yarardan çok zararı olabilir.

Rüyada kıtmir kolye görmek saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, makamından olacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine yorulur.

Rüyada kıtmir kolyesi görmek onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına yorulur.

Rüyada kıtmir görmek eşlerinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, maddi kaynakların zarar göreceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil kolye takmak sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, emeklerinin heba olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı boncuklu kolye görmek Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, bazı operasyonlar geçireceğine, gözünün de gönlünün de doyacağına delalet eder.

Rüyada altın kolye küpe görmek güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada kolyenin kırıldığını görmek uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada firuze kolye takmak hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments