Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıtmir görmek

Rüyada kıtmir görmek

Rüyada kıtmir görmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine tabir olunur.

Rüyada kıtmir gördüyseniz:

  • Daha önce ufak bir gayretle hallettiğiniz işler daha fazla dikkat ya da zaman gerektirebilir.

Rüyada kıtmir kolye görmek canın ve malının da her zaman güvende olacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına inanılır.

Rüyada kıtmir görmek makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına işaret eder.

Rüyada kıtmir kolyesi görmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments