Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kışlık manto görmek

Rüyada kışlık manto görmek

Rüyada kışlık manto görmek kısmetli bir yıl geçirileceğine, aç kalacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, güven kaybına uğrayacağına, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, ele geçecek haram mal ve paraya, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine yorulur.

Rüyada kışlık manto gördüyseniz:

  • Olumsuzlukları ortadan kaldırmak için karşınızdaki insanın harakete geçmesi gereklidir.

Rüyada kışlık manto görmek bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, gururlu bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada yeni bir manto giymek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mantoyu kaybetmek fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına işaret eder.

Rüyada mor manto giymek aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına işarettir.

Rüyada manto istemek aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine işarettir.

Rüyada siyah kürk manto giymek evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına delalettir.

Rüyada siyah manto görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yeni manto görmek çok büyük çalışmalara girileceğine, yaşadığı olayların kötü gideceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments