Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada manto istemek

Rüyada manto istemek

Rüyada manto istemek kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı haberler getireceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, zor durumlarda kalacağına, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada manto istemek gördüyseniz:

  • Elinize daha önceden verilmiş kararları ilgilendiren bilgi veya haberler geçebilir.

Rüyada manto istemek yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada manto çıkarmak uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına işaret eder.

Rüyada deri manto giymek duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mantoyu kaybetmek bir anda yükseleceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gri manto görmek çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntılarını arkasında bırakacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine tabir olunur.

Rüyada manto giymek yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada mor manto görmek başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, zararlarını telafi edeceğine yorulur.

Rüyada yeni manto görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments