Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısa kadın görmek

Rüyada kısa kadın görmek

Rüyada kısa kadın görmek rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, sevilen bir dostu kaybetmeye, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kısa kadın gördüyseniz:

  • Kafanızda karşı cinsle ilgili planlar varsa onları yürürlüğe koyabilirsiniz.

Rüyada kısa kadın görmek sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada kısa saçlı kadın görmek hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına yorulur.

Rüyada kısa boylu kadın görmek sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, kötü haberler alınacağına, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadını kısa saçlı görmek onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına delalettir.

Rüyada kadında kısa saç görmek Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz kısa kollu gömlek görmek maddi güç sahibi olacağına, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine delalettir.

Rüyada kısa boylu bir adam görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine yorulur.

Rüyada uzun birini kısa görmek anne ve baba duası alınacağına, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments