Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çizme giyen kadın görmek

Rüyada çizme giyen kadın görmek

Rüyada çizme giyen kadın görmek iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, rızkından ve gelirinden olacağına, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine inanılır.

Rüyada çizme giyen kadın gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size ihtiyacınız olmayan şeyler aldırtmak isteyebilirler.

Rüyada çizme giyen kadın görmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine inanılır.

Rüyada yeni siyah çizme giymek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, durumunuzun iyileşeceğine, hüsrana uğratacağına alamet eder.

Rüyada çizme yıkamak sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deri çizme görmek dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tozlu çizme görmek gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çizmenin çalındığını görmek maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada turuncu çizme görmek sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada çizmeyi kesmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, şansının kendinden yana olacağına, büyük tartışmaların yapılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments