Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı sakal görmek

Rüyada kırmızı sakal görmek

Rüyada kırmızı sakal görmek aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, büyük bir gelir toplayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, rakiplerine yenileceğine, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı sakal gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki ön kabullerinizde haklı çıkabilirsiniz.

Rüyada kırmızı sakallı görmek amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı sakal görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ak sakallı dedeyle konuşmak maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, kısmetin bollaşacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sakalı uzun görmek herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini beyaz sakallı görmek hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, kişinin geçiminin zorlaşacağına, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada yüzünü sakal görmek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına inanılır.

Rüyada sakallı bıyıklı kadın görmek rakiplerin başarı kazanacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada eşinin sakalını kesmek yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, kar sağlayacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments