Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı renkli kalem görmek

Rüyada kırmızı renkli kalem görmek

Rüyada kırmızı renkli kalem görmek aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, terfi alacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına işarettir.

Rüyada kırmızı renkli kalem gördüyseniz:

  • Bir hukuki sorun sizi üzebilir.

Rüyada kırmızı renkli kalem görmek borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine yorulur.

Rüyada renk renk kalem görmek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine delalettir.

Rüyada renkli kalem almak hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, umutlanacağına, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi renkli kalem görmek fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, işlerinin büyüyeceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına delalet eder.

Rüyada yeşil renk kalem görmek girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, ileriye gideceğine alamet eder.

Rüyada sarı renk kalem görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına tabir olunur.

Rüyada renkli boya kalemleri görmek hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, üzüntü duyacağına, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada renkli göz kalemi görmek hayal kırıklığı yaşamayacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments