Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının konuşmasını görmek

Rüyada arkadaşının konuşmasını görmek

Rüyada arkadaşının konuşmasını görmek daha yüksek bir noktaya geleceğine, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, bereketli yağmurlara, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının konuşmasını gördüyseniz:

  • Bazı konularda tarafsız veya objektif olmanız gerekebilir.

Rüyada arkadaşının konuşmadığını görmek atılıma geçeceğine, ticaretinin açılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşınla konuştuğunu görmek rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, bir koyduğu işten üç alacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşınla konuştuğunu görmek manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, mutsuz olacağına, üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşla konuşmamak gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, işlerinin yarım kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek arkadaşıyla konuştuğunu görmek sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, her attığı adımı paraya çevireceğine yorulur.

Rüyada konuşmadığın arkadaşınla konuşmak ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşla konusmak zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada konuşmadığım arkadaşımı görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments